Tavla med ett tänkvärt budskap

Personlig tavla där du kan skriva in din egen text

Om du vill ha en ändring i livet så behöver du göra någonting själv. Det kan till exempel vara nytt jobb eller att du vill ha en hälsosammare livstil. Vill du att någonting ska bli annorlunda så är det du som äger bollen och endast du som jag justera någonting så att det går i den riktning du vill. Kanske kommer du inte se resultat direkt för hade det varit så enkelt så hade det redan hänt, eller hur? En del förändringar kräver hårt jobb eftersom det kanske handlar om en förändring som är så långt ifrån det du gör idag. Det handlar då om hur stark vilja du har att nå ditt mål och hur viktigt det är för dig. Fråga dig själv varför du vill ha förändringen.

Den här personliga postern fungerar som pepp till dig själv. Budskapet “Om du gör som du alltid har gjort, kommer det bli som det alltid har blivit” är ganska självklart egentligen om du tänker på det.

Gör den personlig genom att skriva in egen text på två rader under motivet. Skriv in till exempel namn och datum eller någonting personligt till en vän och ge bort den som present.

Du kan köpa till en ramlist i trä om du vill. En enkel stilren trälist som gör att du kan hänga upp postern direkt.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg

loader
Top