Personliga posters med egen text

Kreativa Posters säljer affischer, muggar och tapeter som du kan göra personliga genom att fylla i t ex namn, datum eller någonting annat passande. Produkterna är designade av Jennie Wallgren på Kreativa Former som driver Kreativa Posters.

Tanken med affischerna och tapeterna är att du som kund ska kunna inreda ditt hem med stilrena affischer och tapeter där du kan göra dem personliga genom att sätta din egen prägel på dem. Det finns även posters som är anpassade för att ge bort i present, till exempel när någon fyller år, har köpt sin första bil eller tagit studenten.

Muggarna finns både som barnmugg och som en termosmugg. När du köper en barnmugg får du även med tre ark som ditt barn kan färglägga själv. Arket passar sen i muggen om du vill byta ut motivet. Termosmuggen är från Sagaform och passar perfekt att ha med i bilen eller på tåget.

Hoppas du finner något du gillar och skulle det saknas något – varför inte maila in din önskan till mig på hej@kreativaposters.se så ska jag se vad jag kan göra.

 

Jennie Wallgren
Kreativa Posters

Sju tips på hur du kan hänga dina tavlor

Vi kan väl vara vänner?

Gilla gärna oss på sociala medier och dela till dina vänner!
Vi kommer lägga upp nyheter och erbjudanden löpande.

Driver du en blogg eller har ett framgångsrikt Instagramkonto?

Vi tycker det är jätteroligt när bloggare skriver om oss eller när du som har ett Instagramkonto vill köra tävlingar i samarbete med oss.

Om du är intresserad av ett samarbete, hör av dig till oss på hej@kreativaposters.se och länka gärna till din blogg eller Instagram samt kort information och antal besökare per vecka.

Press

Behöver du högupplösta bilder för publicering? Kontakta oss på press@kreativaposters.se med önskemål så skickar vi det till dig. Du behöver hänvisa till www.kreativaposters.se för att använda våra bilder.

Tel: 0705-13 08 14
Kontakt: hej@kreativaposters.se
Press: press@kreativaposters.se

Varukorg

loader
Top